KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Friday, October 31, 2008

D'Oschin Hair & Beauty

Ramai kenalan terdekat aku..dah tahu dah pasal salon ni..tapi untuk blogger maybe baru tau..yelah..kalau aku tak masukkan n3..manalah korang tau kan...

ok, mcm ni citernye....

aku ada adik ipar yg berkemahiran dlm bidang rambut ni...sgt bernilai ok kemahiran ni...sebab selama ni kita semua dok serahkan kepala kita ni kat org cina jekan..so, lepas adik ipar aku ni yg mesra di panggil mizah habis kursus..keje sana sini timba pengalaman..dan dia rasa dia patut bukak salon sendiri...untuk percubaan pertama..dia tumpang kat umah aku..

aku sgt baik ok..jadi kakak ipar dia yg sporting...support dia..secara tak lgsg aku jadi marketing planner..aku ajak semua opismate aku try dulu..hasilnye...hehehehe..lemayan..

jom kita layan pic...

korang tgklah produk yg dia guna...bukan calang2 ok..cuci pun guna rejoice..hish3...kopak akak..sebab akulah yg suntik modal...akak pun pakai sunsilk tau...


mizah mmg berkemahiran..tambah pulak dengan minat..so..tip top laaaa...






ha, ini abg dia@ laki aku...selaku model dlm salon ni...tapi sorry...ini bukan salon unisex ok..hanya perempuan sahaja akan dilayan...




mizah pesan.....DTG LE KE SALON SAYA...GERENTI PUAS HATI..

3 comments:

Suki Cida said...

wow adik ipo ko lawa oooo... bukak unisex mau laku... wakaka... klang tak buat ke? aisehmen... kalau aku dtg lurus rambutkan, sementara tunggu ko boleh masak tuk aku,kan?kan? wakakaka

lie_nurulz said...

aah..silap2 ssambil tuh,leh bergossip lagik u..kui3..

MahaSayang said...

cida..sape tak kenal kan.........