KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Thursday, November 13, 2008

Aku dan J Co

Kat Tg Malim ni mmg payah sesangat nak cari benda2 makan yg best..eg: pizza, jco, big apple..even mcd pun takde...aku selalu doa kalau teringin nak makan tu biarlah lepas dpt gaji...kecur air liur aku bila baca n3 cik cida tu...kerap sgt makan best2 tau...i jeles u...!

so..di petang yg hening..disaat perut baru ingin mengalunkan irama..tak disangka2 ada insan yg sgt memahami...lantas menyerahkan.............
J.CO.............Donuts & Coffee...aku yg dlm keadaan bagai bermimpi...terus mencari..mana hphone aku ni....

aku : "nanti2 jangan bukak...snap dulu"
opismate : "blog aaaarrr tu"

aku pun snap..member aku bengang....

aku : "bukak...bukak...aku nak snap isi dlm lak"

kahkahkahkahkah.....aku suka!
dan cida....untuk tatapan ko...aku setahun sekali pun susah nak dpt benda alah ni...so..jgn heran lah kalau aku act like the jakun women ok!
hehehehehe...seronok giler!

2 comments:

Suki Cida said...

OOOoOOO dalam erti kata lain aku pun jakun ar ni... haiyak! wachaaaa... tapi b aku rasa yang opis ko pilih ni lain macam je bentuknya... ni buat jeles ni... muahhah

aku tak pernah gi Jco ler... tu pun adik aku bawak balik... tapi sedapkan? heheheh oklah tu dpt jugak

Faradilawati said...

Betul la B, kat tg. malim nie mane le ade benda2 pelik walau donat sekali pun.

Kira kalo dpt dunkin donut pun dah bertuah dah.