KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Wednesday, November 5, 2008

Makan-makan di Easy Cafe

Semalam...teragak lak aku nak makan western food...tapi aku takbgtau suami lagi..nanti dia tanya aku buat2lah ckp teringin..hehehe, gerenti dia layan punye..
Suami : Nak masak ke nak beli
Aku : Hari ni malas masak..
Suami : So, beli ke makan kedai
Aku : Nak western boleh ke
Suami : Ishhh la...garden seafood ke
Aku : Tak, Easy Cafe, OK?
Suami : Ambik anak dululah...
wahh, cayalah! actually aku baru beberapa kali je makan kat cafe ni..byk menu yg aku belum rasa...kat kepala aku terbayang2 spaghety..tapi ntahlah ye...

korang tgk le..nampak tadi mcm tak suka nak makan kat sini..tapi dia dah masam2 muka tgk aku lambat..ntah2 dia yg over dari aku nnt..

air pilihan suami..teh tarik...minded laki aku ni susah sikit nak ubah ok! dia tak kira western @ kedai mamak...dia mesti pilih air ni...takpelah...kan..murah pun murah, ye tak?

ini air pilihan aku...aku ni..subuh pun akan carik air batu...Capucino Ice...okle rasanya...harga pun..boleh tahan...

ini menu pilihan suami aku...asam laksa...harga dia RM4.50..tapi sedapppp...superb!

dan ini menu pilihan aku...spaghety red sos with chicken chop...harga dia RM 10.50..mmm, nampak best tapi aku rasa ni 1st and last aku order menu ni...kurengggg le..mahal lak tu kan

isshhh...nak mcm blog jalan-jalan cari makan lak aku ni...takpe2, saje aku nak share dgn korang semua
wahh..kyra rileks je kan...hah, sape kata dia rileks..adelah dlm 5 minit..pastu mcm biasa, kami terpaksa buat giliran...

mula-mula, turn abah makan, mama pegang dia..bawak jalan2 pusing2..cepat abah oooi, rasanya mama je tadi yg beria nak makan...dia lak lebeh2 tau

pastu turn mama lak makan, abah pegang dia.....tunggu jelah ye...mama kalau makan memang menghayati...hahahahhaah

3 comments:

Faradilawati said...

hai B... selamat berjumpa lagi dalam dunia blogger...
kite pun baru berkecimpung dlm blog nih..
bukan ape cepat sikit nak dowmnload gambar..
tp fotopages tetap di hati

Suki Cida said...

mak aik western ada laksa? ini sudah bagus! aku cukup pantang kalau tak sedap nak charge lebih2...


lain kali jangan potong rambut kyra ar... aku rasa teori mak aku tu ada betulnya... wakakak

lie_nurulz said...

western ada teh tarik lagi..

samala kak,asben nurul g mmane order teh tarik je..

akak kene TAG ngan nurul..Sila lawat blog sayer ye..:D