KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Friday, December 12, 2008

Makan-makan dengan geng2 opis

malam tadi aku saje2 suka2 panggil member2 bujang opis aku dtg dinner umah aku...bukan ape...haritukan raya korban..dptlah tulang dan daging sikit...ape salahnye share kan...lagipun diaorg ni suma bujang2 belaka...takde org nak masak...

balik keje aku terus gegas2 masak...suami aku sporting ok..tak kesah lgsg...dia lagi suka makan2 mcm tu...so..menu pilihan....
1...of course laaa..sup tulang...superb...
2...kangkung goreng belacan
3...sambal tumis ikan bilis..hajat dihati nak letak petai...tapi takde lak...ni yg rasa nak dok kg ni..petai pun payah nak jumpa kat sini tau
4...ikan bakar + cicah kicap...

taktau le kena ke tak dgn tekak diaorg ni..bg aku dah OK lah tu...

seperti biasa janji melayu kan...janji kul 8.30...kul 8.45 tak muncul lagi diaorg ni...tunggu punya tunggu...baru sampai...aku takdelah nak snap pic terus2 kan..diaorg dah makan barulah aku snap..
haa...nampak tak menu2 aku tu...harap2 diaorg ni berseleralah.....
kejap je org lelaki ni makan kan...kalau pompuan sejam pun tak settle lagi...

korang tgk le aksi mamat poyozzzz ni....(hahahaha..zul, jgn mare yeee...)
gaya lepas makan free....kenyang...!
gaya nak tuntut makan free lagi...
padah byk makan free...hahahahahha

lepas makan kami borak2...syok gak mcm ni kan...mengeratkan lagi silaturahim...waaahhh gitu! korang perasan tak boss aku..dia pun join tau...tapi awas..dia bukan bujang ok...cuma dok jauh dgn bini je..tak boleh ngorat!
dan...kyra dgn bangganye menunjukkan aksi2 dia...seronok sgt org dtg umah tau...dan..suka sgt menyempil kat boss....dah-dah tu kyra...biar mama je yg bodek boss tu..kyra tak payah sibuk2 ok!
korang2 doakan aku murah rezeki...nnt aku belanja lagi...OK!

1 comment:

lie_nurulz said...

best kan kak kumpul2 camni..
nurul pun selalu buat makan2 kat umah..

jemput bebudak bujang kat sini..
kita pun selera nak makan bila dah ramai..