KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Friday, March 27, 2009

kezzzzutan hadiah besday utk my mr.asben

nak tau...ape yg terjadi semalam...besday mr.asben..???

jeng-jeng-jeng...

maklumlah, sejak kawen aku jarang sgt shopping sorang2...asben aku mesti ada...so, susah lah nak buat kejutan hadiah dia kan...

aku plan yg ringkas je....
cheese cake..asben aku mmg suka sgt kek ni...tapi bukan semua kek cheese yg dia suka...hanya kek yg kak anis jual tu je..so, terpaksalah aku merayu tolong buatkan...

hadiah...???? aku mmg dah takde idea nak belikan dia ape..dah 6 tahun...baju, wallet, choc, perfume sampai halmet pun aku dah beli...so, kali ni..takde idea...! lastnye...aku belikan dia...
CD kompilasi Amelina Ratu Dangdut...hanya RM29.90..wakakakaka...aku beli tanpa pengetahuan dia
happy giler dia...asben aku dok teragak2 ape aku beli...dia sangka aku belikan dia wallet sebab wallet dia dah teruk sgt...lastnye cd dangdut...mmg diluar jangkaan...
itu jelah sayang....hadiah dari hati...mama & kyra....

3 comments:

Suki Cida said...

hahaha... mmg tak sesuai la ko ni... betul ke dia minat dangdut ni? ker ko yang suke ni b? lawak la ko ni!

Anonymous said...

teruk hang b. baik hang rakam hang nyanyi lagu dangdut..then bg dlm cd..apa daaa

kmah

Superstar said...

alala chumelnyer.. selalu kalau my husband nyer besday, sure lewat kadang2 tak bg langsung hadiah. setakat wish gitu2 jer. pastu sambutan or hadiah sebulan selepas itu. hehehee. tahun ni je best sket buat surprise