KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Monday, August 10, 2009

A Big Day..Cida & Zamani

Ya ammppuunnn....cida..
kali ni baru ada kesempatan nak update pasal big day u...
selagi aku tak publish ni..selagi tu aku rasa cam ade hutang je dgn dia...heheheh..jgn maraaaa aaaa...

segalanya pada 1 August 2009...bertempat di....
adalah hari persandingan Cida dan Zamani...dgr segala persiapan dan persediaan dia dgn famili utk majlis ni..membuatkan aku berkobar2 nak pegi...dan..aku pun sebenarnya nak jumpa kawan2 lama (kalau ada)...selain meraikan hari berbahagia cida...
meriahkan...snap pic sana sini adalah wajib kalau nak jadi blogger okkk...!
tengok cida...betapa tulusnya hati kawanmu ini..menyelit sana sini nakkan pic ko tau..hehehehe...pic ni masa dia berarak...cantikkan..!
pelamin dia pun grand gak malam tu...aku tak dpt mengadap dia bersanding tu lama2...jarak meja tempat aku makan tu jauh...kalau dok lama kat situ..harus le aku berkejaran dgn kyra...
satu2nya pic kenangan bersama pengantin...mula2 aku segan, tapi bila tgk muka cida dah naik berasap...terus setuju...hehehe, sori cida...gue segan le..cida ckp.kalau aku taknak bergambar malam tu maunye seumur hidup dia ungkit..dasat kan minah ni..???
tengok jelah en.zamani tu...beria2 ajak bergambar...
pic ni...??? ape masalahnye ni???? gue taknak campur..terus lepak kat meja...
waahhh...rayyan...comel budak ni...dengan kemejanye...penuh je dia duduk kat stroller dia tu...dpt gak aku ganyang sekejap.....hahahahha
dan yg paling best sekali bila dapat bersua dan berkenalan dgn blogger yg aku selalu follow...neena..
dan..deqna juga..
hasra dimana??? oooppss..dia bz jd pengapit...takmo aa kaco...

perasan tak pic asben aku takde kali ni...??? cian dia..dia kata kat aku..u jelah pi snap ape patut...kyra ni...tak larat nak handle...

ye..mmg betul...asben tak larat nak tunggu lama...cepat2 dia ajak balik...

2 comments:

Suki Cida said...

TIME KASIH SBB PAJU AKU CANTIK... HAHAHAHA... gelak pontianak!

aku tak perasan baju kyra... so cute ko! i like... anyway nasib baik laki ko tegur nak balik... kalau tak mmg 10 keturunan ko aku ungkit... heheheh...

anyway thanks friend for being there on my big day

fealize_eleanoer said...

ehh..nape kite x nampak awak...

alaaaaa...

x aci....

hukhukhuk..

cedih! :(