KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Friday, October 8, 2010

Sayanggggg....Kak Mah...muah-muah-muah

sebenarnya hari ni takde mood lgsg nak buat entry baru...mood saya mmg tak baik....bukan sebab masalah dr rumah..tapi masalah kawan sekerja...eeee...taktau nak citer mcm mana...kesimpulannye..perangai dia mmg mcm haram...!

walaupun saya berlagak cool....tp dlm hati bergelora...nasib baik ada kawan mcm ujie & cida...sgt2 prihatin...nampak je status kat YM lain mcm........terus buzz...kalaulah semua kawan saya mcm diaorg tu...alangkah syurganyeee..hehehe

tapi beedarling ada kawan lagi prihatin...hik3..nama dia kak kimah...baik ooo...(saya tau dia baca blog saya, so, kenalah puji lebih2)

dia pun ym saya

kak mah : b sayang...oooo b ku sayang

beedarling dlm hati..."alamak, makcik ni...nak ajak bergurau ke...mood takde ni"

beedarling : ye, mood tgh tarak ni

kak mah : yeke??? kenapa??? meh i hepikan u

beedarling : nak jadi badut ke

kak mah : cehhh...ape kelas, hari ni kak mah mmg berbesar hati nak hepikan org...kejap lagi kak mah bagi

dlm hati : isshh...bagi???? nak bagi ape????

sekali tu..sanggup dia susah payah hantar kat beedarling jalan kaki tau semata2 nak bg ni...waahhh...rasa terharunyeeee...isshhh...rasa mcm nak tukar la nama semua geran umah, geran tanah kat nama dia (andaian je ye kakmah, jgn tuntut lak)...hah..see, punyelah terharu...

haaa...korang tau ape yg dia nak bg....??? dia bg i coklat la u....home made..buat sendiri pulak tu...(nak bgtau la tu konon dia buat sendiri...i pun ada produk home made tau...cencaluk!)

nasib baik hari ni penutup syawal..so, bermakna gaklah dgn ucapan selamat hari raya ni...kak mah ckp..."nah, amik ni..kak mah buat sendiri...takyahh marah2 lagi...gambar masjid ni ko boleh makan sekali.." aiyok..!

tengok-tengok..saya dah tak marah dah....muka saya dah happy kan...

tq ye kak mah...erkk..korang kenal ke kak mah mana ni...?????..jeng2...

inilah orgnyeee.....TQ byk2...lain kali bglah lagi yeee....

entry ni sebenarnya bukan nak menghargai kak mah je...tapi beedarling sgt2 menghargai semua kawan dan reader yg memahami serta menghormati sesama kita...

beedarling bukan nak disanjung lebih2...tapi cukuplah jgn sakitkan hati beedarling...contoh mcm ujie dan cida...setakat hari ini, walaupun kitaorg tak setiap hari jumpa...kdg2 setahun pun tak bersua muka..tapi mcm mana diaorg boleh paham dgn beedarling...kalau ada buat salah tak malu mengaku dan mintak maaf...dan kak mah sekalipun, bukanlah close sgt dgn beedarling tapi sikap dia yg memahami tu yg buat beedarling selesa berkawan dgn dia...ni tak.............yg kita dok jumpa hari2...pun tak paham2 lagi...pastu paksa org suruh paham dia...porah laaaa....

dan istimewa utk musuh saya sorang tu....."hati kau mmg HITAM..busuk mcm bangkai!!!...dan hati aku dah keras utk memaafkan kau.., aku tak rugi takde kawan mcm kau!!!"


1 comment:

mrs.hanibunny said...

TAU TAK PA!aku ni kalau dekat boleh aku join ko tau tak... tak dapat berdiri depan kawan ko yang "musi' tu, aku didi belakang ko pun jadi la... hahah

dont let ppl step ur head friend. Dulu time kolej aku rasa ko kejam. siapa tak kenal ab mulut lezer. Tetiba ko berubah jauh sampai org pijak kepala ko...aku tak soke! Kalau ada problem bagi tahu aku...aku hantar coklat kat ko... tapi bukan home made... of coz la shop made... hahaha... eh aku nak kawan dengan akak buat coklat tu ar... heheh bule?