KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Tuesday, October 28, 2008

Siapa aku..dari 1995-2001

hehehe..aku memulakan setapak lagi langkah untuk maju...

mula-mula aku nak ceritakan sape aku dari tahun study...
puas aku cari pic aku dari baby, malangnya mak aku ckp..."gambar ko masa baby banyak tak pakai baju, pakai lampin je, bogel pun ada"...awww..aurat..."so suami, abah, mak aku tak izinkan aku pamerkan dlm blog ni...takpelahkan...then aku promise..aku akan cari gak..sapa aku dari 1980...

haa....tu aku...yg ganjil sgt dlm pic tu...ha..aku lah tu...ceh...pandai cover body u...
pic ni sgtlah bernilai...aku diapit oleh kawan yg karib...my sweet friend with great heart..ye ke??? sukalah ko ina, fuza...aku puji ko yek..tapi mmg betul..diaorg ni mmg baik...
Ni gambar dengan rakan2 sekelas...hahahaha..tgklah..aku gak yg ganjil kan...tetap cover body u...actually nak citer ni..ni pic masa kat depan bilik pengetua..sebab kat situ jelah tempat paling cantik..lepas snap2..pic..tiba2 pengetua keluar..menggelabah kitaorg...nasib baik dia tak marah..cuma pengetua aku ckp..

" masuk kelas..belum amik SPM dah sibuk tangkap gambar"


Ok..lepas SPM...aku sambung belajar...sebab aku ni pannnnnnndaiii sgt...so, sambung study ke peringkat diploma je...

layan pic ni...wah, tersentuh aku sekejap..kawan2 yg semakin lama semakin melupakan aku..sedessss...pic ni masa besday aku...share dgn mar...

hahhhhhh...3 tahun study...aku nak dptkan ni...puas hati...

Alhamdulillah...dapat gak aku menyempurnakan pengajian...walaupun penuh konflik yang perlu di tempuhi...

4 comments:

Suki Cida said...

rindunya saat ni... awat bestfriend ko punya muke setengah je? rindulaaa....

lie_nurulz said...

saat paling manis dlm hidup..
zmn remaja..!!zaman 'huhahuha' ngan membe2..
syiok xterkata..!!

MahaSayang said...

hai lie_nurulz..salam perkenalan
begitulah...tapikan..kalau boleh saya undur waktu...mungkin saya akan jadi yg lebih baik dari sekarang..apepun saya sgt bersyukur dengan kehidupan hari ni..

MahaSayang said...

eh, cida..ade makna tau nape muka dia setengah je..hahahaha..sila jawabbbbbb