KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Tuesday, October 28, 2008

Aku, kerja, UPSI dan Tanjong Malim

hehehehee...mmg betul kata ko cida..aku dah gian...
gian blog..masa lunch..aku tak rasa lapar...tapi sibuk mengadap pc...kalaulah boss aku lalu..gerenti aku dpt anugerah cemerlang...konon2...akulah pekerja yg rajin..berkaliber, berdedikasi..wah, banyaknye..padahal tu semua autaaaa....

aku nak citer pasal pekerjaan aku...

lepas dah habis pengajian aku..aku tak lama menganggur..dalam 2 bulan je..aku dok hantar resume sana sini, interview sana sini...lastnye aku dimurahkan jua rezeki...destinasi rezeki ku di....UPSI tanjong Malim

jauh kan...dari melaka..aku ke tanjong malim, perak...taklah jauh sgt...dalam 2 jam je pun...tapi dari tarikh 4/12/2001 aku dah mula berdikari..rileks je...ramai member2 yg berjauhan dr famili...rilek...asalkan aku dpt keje tetap...itu yg penting


inilah UPSI...sgt klasik pic ni kan...pic ni selalu jadi poskad, kad raya...bangunan ni nama dia Bangunan Suluh Budiman..Aku kagum dengan keindahan , pemandangan kat upsi ni..sebabnye..dekat dengan gunung...nyaman...


masuk upsi..aku diletakkan di jabatan ini...Wahhh...org duit tu...biasalah..bersesuaian dengan minat dan bidang pengajian aku...keje aku...haa...dah 7 tahun ok, aku dok proses pinjaman pelajar PTPTN, MARA, KPM, biasiswa pelajar...cuma semakin tahun..keje aku semakin bertambah...aku kena buat closing per month/year..tu yg kadang2..fail lagi tinggi dari aku...


ni geng aku...officemate...ini adalah aktiviti tahunan...kena kawad..bosan giler, tapi bila memikirkan tiap kali kawad dapat baju free...aku terpaksa rela gak laaa..


ni semualah kontigen aku...cun kan..baju batik ala2 budak sekolah teknik...hahahaha


Inilah opis aku..inilah meja aku..jangan byk citer ye..aku mmg minat siti...!

2 comments:

lie_nurulz said...

shantekk uniform akak..;P

MahaSayang said...

hi, lie nurulz..
erk...sori..actually tu bukan uniform harian...itu hanya uniform utk kawad je..sebab tu nak taknak kena join gak kawad tu..dapatlah baju free...hehehee