KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Wednesday, March 11, 2009

Bercuti ke Bukit Merah...2nd part...Suria Service Apartment

ok, 2nd part...kami terus menuju ke tempat penginapan..Suria Service Apartment...
uikk...korang perasan tak, entry lepas pic kyra takde kan...sebab..dia tido masa kami semua makan mee udang tu...sgt bagus situasi itu...dptla mama dia makan dengan kusyuknye...
ni saat kami sampai...sgt puas hati apartment ni...sesuai laa..utk kami sekeluarga...
kakak aku posing tak ingat...dia taktau yg aku akan masukkan pic dia berposing sedemikan rupa kat dlm blog aku....wakakaka..

disebabkan cuaca sgt tak baik..hujan lebat sepanjang petang tu...so, kami hanya berehat, bersantai...dlm bilik sampailah ke malam...makan pun kami tapau je..abah aku tak sihat...
mak dan abah dilayan bagai pengantin...tido dlm bilik..
dan kami semua lepak di sofa bed dan toto yg dibawa dr rumah...dan kami semua tido sambil berdoa..mudah2an esok tak hujan..!

dan keesokkan harinya....
cuaca sgt bagus...
ape lagi..swimming pool laaa..tak jadi masuk theme park sebab masa sgt suntuk...so, swimming pool jelah ye...
swimming pool disini sgt cantik dan luas...so, tak ralatle tak masuk theme park...kat sini pun berbaloi happy nye...jimat2...
dan kyra sebenarnya tak berapa sihat...mandi sekejap je..pastu rasa sejuk teramat sgt...
kemudian..sambung mandi balik...
puas gaklah famili aku bermandi manda..dari kul 8pg sampai kul 11...itupun sebab nak check out kul 12...ok...pastu abah aku plan ajak gi Sabah bulan 6 ni...mmm...patut ke aku ikut...fikir2kan...

1 comment:

Faradilawati said...

Hehehe... kelakor la tengok kyra pakai baju sejuk yang ade serkop tu... comel je mcm anak beruang dr jauh sbb serkop tu ade telinga.