KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Tuesday, March 17, 2009

mood marah yg kian reda...

dek kerana kemarahan aku semalam...aku dpt komen2 yg sgt bagus...dan aku sgt menghargai komen2 mereka kerana bg aku...org2 yg mcm diaorg nilah yg buat aku lg kuat semangat...lupakan saje malaun keparat tu...anggap je dia mcm badut...ckp2 mcm org tak betul...**emo ni..emo..** uols nak tau...malaun tu dah mula nak lari2 dr aku tau...tau takut..!

kerana aku terlalu menghargai..so, aku buat keputusan..nak masukkan komen2 diaorg ni dlm entry kali ni..jom layan...!

Blogger joijoi80 said...

Sabar jerr cik Bee...lumrah alam ader yg mendengki.. x bleh tgk org senang sket.. duit yg kiter spend utk anak kita bukan guna duit dia org pun..

i know she...but dont know her name..! joijoi80 isteri kepada member asben aku...tak sangka dia blogger gak..maybe kita boleh close lepas ni kan...mmm..kami tak rapat tapi aku tau dia paham sgt situasi aku ni..terima kasih kerana memahami...
Blogger Suki Cida said...

ada lalat taik lagi ke... aku ingat si suri dengan aku je kena... buat bodo je b... mmg ko kaya... so what?!!!! duit yang ko cari tuk siapa kalau bukan tuk kyra... takkan tuk anak dia pulak...
woiii udah2 la tu... tak suke baca blog org jangan la menyemak... takat budak pakai jubah mandi dah kecoh... berapa la sangat harge jubah tu... bukan dia beli sehari satu jubah tuk anak dia tukar... bodo tul la...
sorilah b eh... tapi aku mmg tak suke org2 gini... hati busuk bagai longkang!get ur own life la ppl!

this Cida...pendengar masalah aku paling setia...aku rasa aku kembali teguh bila dgr advice dia..prinsip dia senang je..."pedulikkan je!"...melalui blog, dia paling berpengalaman...baik dr segi kena puji atau keji...aku suka cara cida berfikir...moden! tak lah kolot mcm malaun tu! aku akan rugi kalau hilang kawan mcm cida! (aku tak bodek..serius ni!) pengalaman dah byk mengajar aku ttg kawan!

Blogger Faradilawati said...

Apa la yang depa kesah sgt tu kan B.
Kite habiskan pun duit kite, bukan duit depa. Itu kes dia yg nak sebenarnya tp x dapat. Kite kalau dah ade anak mesti la kite nak lebihkan anak2... selagi terdaya kite akan bg yang terbaik untuk anak2 kan.

this farah...rakan sejabatan asben aku..(boleh blah ke ayat ni)...terima kasih sebab memahami...kalaulah semua org upsi mcm ko kan..bahagia hidup aku..! bukan aku sengaja nak menunjuk...ini blog aku..sukahati aku lah kan...setuju tak...?
Blogger Raja Radiah said...

waaa...marah betul mama kyra...bee...ko jangan peduli kat 'malaun' tu, biar lantak dia, lagipun anak kita...duit kita lah nak belanja apa tuk anak kita kan? radiah pun kalau ada rezeki lebih tu..berbelanja lah juga tuk anak...nama pun anak kita kan? so, tak usah layan 'malaun' tu....ok?jangan marah2 ya?

haa...aku suka komen dr radiah ni...ayat dia...best! direct je..oooii..malaun...harap ko sedarlah..ramai yg bengang dgn cara ko tu...radiah, kalau dia kutuk2 lagi..aku ajak ko buat persatuan nak..tentang malaun ni..! ko mesti paham kan situasi aku..anak baru sorang..pompuan lak tu..tak sabar2 rasa nak tunggu dia besarkan..nak layan dia lebih dari puteri..betul tak..???
Blogger Norazizakimi said...

bee darling,
sabar byk2 ye. dlm dunia ni mmg ada manusia yg berbagai ragam. buat tak tahu je ngan org yang suka kecoh tu. teruskan menulis blog ni, jgn patah semangat disebabkan org yang suka jaga tepi kain org tu.

waaah...do you know who is she....tak sangka layan blog kita..terima kasih byk2..kak zah, sedih gak nak layan situasi mcm ni..bukan senang nak jadi ibu kan..byk dugaannya..yg paling best..kak zah bg aku support utk terus tulis blog...waahh..bangganya...i'm very appreciate your advice..tq so much!

Blogger fealize_eleanoer said...

huhhhh! saya pon mmg ade masalah dgn silent reader saya yang berlakon depan saya kunun2 die x baca blog saya... padahal tiap2 hari die baca n dok mengutuk blog saya ,ckp saya berlagak la riak la ape la... saya rasa cammmmmm....eeeeiiii...apa masalah ko ni...aku ade mintak duit ko ke bile aku tyg benda2 aku pakai/beli dlm blog aku tuh??haa...gitula saya rasa.... saya senang je...saya sindir die balik dalam blog saya tuh...die ingt saya ni bodoh agaknye....isshh...mmg orang cam tu kan...talam duajuta muka...x payah ade muka pon xpe....wat malu jek,perangai cam budak2,x matang lgsg...issshhhh... erkkkk...sori yang...ter "emo" lak dalam post awak kali..maklumlah..saya pon da terkena...hahaha..gelakkan saya ;) anyway...be strong bebeh!abaikan langau cap ayam gitu....

fealize...sorang lg blogger yg berpengalaman...I very excited when received comment from her...serius..aku suka makhluk2 tuhan mcm ni...kepada pemikiran2 yg suntuk tu...sgtlah merunsingkan kepala aku..esp mcm malaun ni...dan...mmg benar malaun tu sebijik mcm silence reader tu..konon2 tak baca blog ni...tapi tiap2 pg..tulah yg dia baca dulu...mengada!
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN DAN KEPRIHATINAN ANDA SEMUA..SAYA SANGAT MENGHARGAINYA...

dan...aku nak jelaskan disini...di entry lepas..aku cuma marah kat MALAUN tu sahaja...hanya dia sorang je...aku tau..reader yg lain..selamba..just tertarik nak baca entry2 aku...berminat nak tau citer aku hanya utk dikongsi perasaan bersama aku...itu sahaja! bukan mcm malaun yg nak amik tau pasal aku utk menambahkan dosa2 yang dah sedia ada...

and plzzz...jgn ada yg terasa hati...



7 comments:

joijoi80 said...

Sabar jerr cik Bee...lumrah alam ader yg mendengki.. x bleh tgk org senang sket.. duit yg kiter spend utk anak kita bukan guna duit dia org pun..

Anonymous said...

b, sapa yg ckp mcm tu..sabar je la...brg2 tu biasa le...takde yg mustahil le...tu ckp2 org cemburu je..sabar banyak2....

Suki Cida said...

ada lalat taik lagi ke... aku ingat si suri dengan aku je kena... buat bodo je b... mmg ko kaya... so what?!!!! duit yang ko cari tuk siapa kalau bukan tuk kyra... takkan tuk anak dia pulak...


woiii udah2 la tu... tak suke baca blog org jangan la menyemak... takat budak pakai jubah mandi dah kecoh... berapa la sangat harge jubah tu... bukan dia beli sehari satu jubah tuk anak dia tukar... bodo tul la...

sorilah b eh... tapi aku mmg tak suke org2 gini... hati busuk bagai longkang!get ur own life la ppl!

Faradilawati said...

Apa la yang depa kesah sgt tu kan B.
Kite habiskan pun duit kite, bukan duit depa. Itu kes dia yg nak sebenarnya tp x dapat. Kite kalau dah ade anak mesti la kite nak lebihkan anak2... selagi terdaya kite akan bg yang terbaik untuk anak2 kan.

Raja Radiah said...

waaa...marah betul mama kyra...bee...ko jangan peduli kat 'malaun' tu, biar lantak dia, lagipun anak kita...duit kita lah nak belanja apa tuk anak kita kan? radiah pun kalau ada rezeki lebih tu..berbelanja lah juga tuk anak...nama pun anak kita kan? so, tak usah layan 'malaun' tu....ok?jangan marah2 ya?

Norazizakimi said...

bee darling,
sabar byk2 ye. dlm dunia ni mmg ada manusia yg berbagai ragam. buat tak tahu je ngan org yang suka kecoh tu. teruskan menulis blog ni, jgn patah semangat disebabkan org yang suka jaga tepi kain org tu.

fealize_eleanoer said...

huhhhh!

saya pon mmg ade masalah dgn silent reader saya yang berlakon depan saya kunun2 die x baca blog saya...

padahal tiap2 hari die baca n dok mengutuk blog saya ,ckp saya berlagak la riak la ape la...

saya rasa cammmmmm....eeeeiiii...apa masalah ko ni...aku ade mintak duit ko ke bile aku tyg benda2 aku pakai/beli dlm blog aku tuh??haa...gitula saya rasa....

saya senang je...saya sindir die balik dalam blog saya tuh...die ingt saya ni bodoh agaknye....isshh...mmg orang cam tu kan...talam duajuta muka...x payah ade muka pon xpe....wat malu jek,perangai cam budak2,x matang lgsg...issshhhh...

erkkkk...sori yang...ter "emo" lak dalam post awak kali..maklumlah..saya pon da terkena...hahaha..gelakkan saya ;)

anyway...be strong bebeh!abaikan langau cap ayam gitu....!

;)