KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Thursday, March 5, 2009

Thanks busu....!

Aarrgghh...rindunye aku kat adik aku....bilalah dapat jumpa ye...
minggu lepas dia call aku tanya akaun bank aku...nak bg sikit duit gaji dia yg pertama...

aku : berapa ko dpt gaji tu, rasanya separuh dulukan...
adik : adalah sikit...utk sebulan setengah punya gaji...ni nak bg kyra sikit..nnt jgn lupa sms no.akaun tau
aku : nak bg berapa..kalau sikit2 takpelah..ko himpun dulu bg byk pastu baru bg aku
adik : banyak songeh laaa...

dan esoknye aku tgk dlm akaun aku ada RM300.00....alhamdulillah..ingat gak ko kat aku yeeeeee cahh....
ape2 pun aku sedekahkan dulu duit ni kat masjid..bg berkat rezeki dia yg pertama kan...mohon lebih murah lagi rezeki tu....merasa gak aku...

pastu aku belilah brg ape patut...dah kata duit kyra kan...brg kyra lah aku cari dulu...
baju kyra...cantik baju ni..tapi dlm pic ni mmg kureng le menariknye...kamera hp kan..quality not gud!
pastu aku belikan kyra jubah mandi...murah je ni..tapi aku lupalah harga dia berapa...sungguh comel dia pakai...sesuai sgt lepas mandi pool nnt kan...
dan...mainan ni....ntah kepalah aku lak yg teringin lama beli anak patung ni...
dan kyra teruja semacam...skang anak patung ni dinamakan Gegirl...duit tu ada balance lagi...takpelah...bab2 menghabiskan ni takde hal punye....Akak taulah nak buat mcmana...

utk busu, terima kasih banyak2..rasanya gaji bulan depan ada tunggakkan lagikan...hulur2lah kat kakak ko ni....

ok busu, jaga diri baik2 ye...


2 comments:

fealize_eleanoer said...

amboi ...

dpt duit perlindungan yer...heheh!

kami bukan along,kami cuma nk tlg! haha!

ermmm...busu...x nak ke bg duit perlindungan kat akak ni jugak??....opssss...larikkkk!!!

;)

mulan said...

b...anak patung kyra tu sebijik una punya...tp una punya kecil jer...sama le letak kat stroller tu...una panggil baby...hehhehe