KLIK...KLIK

hot...hot...hot..!

Tuesday, May 4, 2010

Mmg la dia tak romantik...!

Satu petang dlm perjalanan balik dari keje

beedarling bagi pendrive kat asben...

beedarling : nah, bee dah masukkan lagu2 waliband

muka dia bukan main seronok lagi..terus masukkan usb

keluarla lagu ni..




baik-baik sayang...
beedarling suka layan lagu ni...bila dgr lagu ni...beedarling rasa terbuai2 jee.....

pastu lagu ni lak...DIK





layan la lirik2 dia...cintan gilaa....sambil dgr beedarling nyanyi sekali...mmg dah hafal la 2-2 lagu tu...

asben : best ke lagu ni???

beedarling : best laa...abang tak paham ke lirik dia??? kan penuh makna

asben : ntah2 ape2 la u ni...lagu mcm ni pun ckp best..

beedarling : eh, best laa..cuba dgr betul2...

asben : sebab lagu mcm ni la ramai yg dok lari ikut boyfriend pegi Lombok tau..! sanggup pegi sana naik sampan, duduk umah buruk2..cinta la konon...pastu bila makan tak cukup, baru sibuk nak balik...bla..bla..pot..pet...

gerammm je beedarling dgr statement tu..ke situ lak dia...berfikir mengalahkan ahli parlimen..! beedarling terus jeling kat dia...tak kosar nak layan..!

pastu keluar lak lagu ni...




asben :..haaa...lagu mcm ni la baru layan....!

beedarling mencebik je...tapi dlm hati...mmg best pun lagu ni...

tgk beedarling dah buat muka ketat...dia cepatkan lagu tu..pastu kuar lagu yang...




asben : haaa..ni pun lagu jiwang kan...ok-ok..yg ni best! nnt i hayati lirik ni..kalau best, malam ni i nyanyikan kat u bila nak tido nnt ok???

beedarling : cehh...ade ke lagu ni....nyanyilah lagu 'selamat malam' faizal tahir tu ke..ini...lagu yang..ape kes??

asben : amboi, nak lagu faizal tahir??? tu i takleh nyanyilaa...tapi bab dia bukak baju tu...bila2 i boleh buat...

ooopppssss....lain2 dialog tak boleh dipublish..! walaupun korang2 semua dah 18sx okk...

mmg la dia tak romantik...takyah lah beedarling nak mintak lebih dari tu...cukupla dia seadanya...


1 comment:

mrs.hanibunny said...

hahaha... tu la eh b time bercinta sanggup semua lagu nak bagi... dah kawin hampeh... suruh nyanyi baru kata buang tebiat... kalau dak... nak karang lagu sekali tuk kita...